Осигурено е Wi-Fi покритие в зоната на 83 автобусни спирки във Варна,

...
Осигурено е Wi-Fi покритие в зоната на 83 автобусни спирки във Варна,
Коментари Харесай

Wi-Fi покритие за 83 автобусни спирки във Варна

Осигурено е Wi-Fi покритие в зоната на 83 автобусни спирки във Варна, оборудвани с машини за продажба на превозни документи.

По подобен метод се обезпечава достъп до интернет за варненци и посетители на града, чрез който те могат да получат нужна за тях информация за маршрутите и разписанието на градския транспорт и за културните и туристически местоположения, оповестиха от общинското дружество ТАСРУД.

На машините за продажба на транспортни документи, ситуирани на спирките, са поставени стикери, на които е маркирано името на спирката, както и два QR кода, които дават пряк достъп до мобилното приложение за рейсове BusVarna и до интернет-страницата visit.varna.bg, която съдържа информация за културните и туристически места в града.

Чрез мобилното приложение, искащите могат да получат информация в действително време за автобусните и тролейбусни линии в града, тяхното разписание и маршрут. Действията са следните - при първо сканиране на налични Wi-Fi мрежи от оферти лист от точки би трябвало да се избере Wi-Fi мрежа с името busVarna.

Автоматично ще бъде заредена начална страница. Необходимо е по-късно потребителят да натисне виртуалният бутон „ Съгласен “, за да може да приключи процедурата по запазването на определената мрежа, след което тя е налична за прилагане.

В рамките на 48 часа устройството, през което е осъществено влизането в тази мрежа, без значение на коя от автобусните спирки, се получава достъп до интернет, прескачайки описаната процедура.

При наново влизане след време, по-голямо от посоченото, още веднъж би трябвало да се премине през първичното дейности за запазване на мрежата и достъпване до интернет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР